A Barri Jove fem ART-TERÀPIA!

 Aquesta setmana a Barri Jove hem fet un taller d'art-teràpia. Sonava la música i deixàvem volar la imaginació per a poder dibuixar i pintar allò que ens suggerís. Han sortit creacions molt interessants!

Ens n'adonem de com ens influeix la música en allò que dibuixem; Una música més forta i ràpida, ens posa més nerviosos i ens fa dibuixar més fort i amb colors més foscos. Una música més tranquila, ens fa dibuixar amb colors clars i amb línies més suaus. I així, hem obtingut molts dibuixos, que tot i escoltar la mateixa música, han sortit ben diferents els uns dels altres. 

Comença una nova setmana i ens esperen històries fotogràfiques...estem molt creatius/ves!



Esta semana en Barri Jove hemos hecho un taller de Arte-Terapia. Sonaba la música y dejábamoos volar la imaginación para poder dibujar y pintar aquello que ésta nos sugería. ¡Han salido creacions muy interesantes!

Nos damos cuenta de cómo nos influye la música en eso que dibujamos. Una música más fuerte y rápida, nos pone más nerviosos y nos hace dibujar más fuerte y con colores más oscuros. Una música más tranquila, nos hace dibujar con colores claros y con líneas más suaves. Y así, hemos obtenido dibujos que, aún y escuchando la misma música, han salido muy diferentes los unos de los otros. 

Empieza una nueva semana y nos esperan historias fotográficas...¡qué creativos/as estamos!



Comentaris