La creativitat i la sensibilitat sense límit a Barri Jove!

Aquesta setmana, a Barri Jove 1 hem dut a terme les propostes de la bústia de suggeriments amb els joves. Vam fer un taller d'enganxines per a les ungles, i ens van quedar molt bé! També vam fer enganxines per a les nostres agendes, llibretes i carpetes. Estem súper creatius i creatives!

A Barri Jove 2, vam fer un debat sobre la Covid-19, adonant-nos del que creiem saber, construïnt les nostres opinions i podent-ne parlar amb la resta sobre com ens fa sentir tota la situació i quin paper hi juguem nosaltres. 

A més, hem començat a parlar del què farem per Nadal i...això promet! Comença un mes curt però intens a Barri Jove!



Esta semana, Barri Jove 1 ha realizado las propuestas del buzón de sugerencias con los y las jóvenes. Hicimos un taller de pegatinas para las uñas, y nos quedaron muy bien! También, hicimos pegatinas para poner en nuestras agendas, libretas y carpetas. ¡Estamos súper creativos y creativas! 

En Barri Jove 2, hicimos un debate sobre el Covid-19, dándonos cuenta de lo que creemos saber, construyendo nuestras opiniones y pudiendo hablar con los/las demás sobre cómo nos hace sentir esta situación y qué papel jugamos nosotros/as en todo esto. 

Además, hemos empezado a hablar de lo que haremos para Navidad y...¡ésto promete! ¡Empieza un mes corto pero intenso en Barri Jove!





Comentaris