TALLER DE CUINA A MITJANS I MITJANES 👨‍🍳👩‍🍳

Ens posem les botes al grup de Mitjans i Mitjanes en el taller de cuina!! 🤩🤩

Aquesta setmana a mitjans i mitjanes hem fet un nou taller, però aquest cop de cuina, on els infants s'han convertit en cuiners i cuineres de rebosteria. 

En aquesta ocasió el grup de Mitjans i Mitjanes han elaborat la següent recepta amb fruita i xocolata com a ingredients principals, una recepta bona i saludable.

1. Han anat a comprar els ingredients i utensilis necessaris:

        - Plàtans (6)
        - Mandarines (3)        
        - Maduixes (16)
        - Xocolata negra per desfer
        - Coco ratllat 
        - Gabinets
        - Pals de fusta

2. Els infants s'han agrupat en parelles o en grups de 3 persones, per posteriorment tallar tota la fruita, en troços petits. 

3. La xocolata s'ha desfet en el microones durant 1 minut amb intervals de 20 segons per evitar que es cremés la xocolata.

4. A continuació, els infants han anat posant la fruita en el pal de fusta per elaborar una brotxeta.

5. Per acabar, han repartit la xocolata per sobre la fruita i alguns, també han espolvorejat coco ratllat per sobre per provar un nou sabor i diferent. 

Ha estat una activitat diferent i molt divertida, on el grup de Mitjans i Mitjanes ha compartit un espai molt agradable per menjar tots plegats. 




Esta semana hemos hecho un nuevo taller, pero esta vez de cocina, donde los niños se han convertido en cocineros y cocineras de repostería. 

En esta ocasión el grupo ha elaborado la siguiente receta con fruta y chocolate como ingredientes principales, una receta buena y saludable.

1. Han ido a comprar los ingredientes y utensilios necesarios:

         - Plátanos (6)
         - Mandarinas (3) 
         - Fresas (16)
         - Chocolate negro para deshacer
         - Coco rayado 
         - Gabinetes
         - Palos de madera

2. Los niños se han agrupado en parejas o en grupos de 3 personas, por posteriormente cortar toda la fruta, en trozos pequeños. 

3. El chocolate se ha deshecho en el microondas durante 1 minuto con intervalos de 20 segundos para evitar que se quemara el chocolate.

4. A continuación, los niños han ido poniendo la fruta en el palo de madera para elaborar una brocheta.

5. Para acabar, han repartido el chocolate por sobre la fruta y algunos, también han espolvoreado coco rayado por sobre para probar un nuevo sabor y diferente. 

Ha sido una actividad diferente y muy divertida, donde el grupo de Medios y Medias ha compartido un espacio muy agradable para comer todos juntos.

    









Comentaris